Menu

Examens

De hoofdtrainer is bevoegd om examens af te nemen t/m de 1e geup (rode band met zwarte streep). Deze examens worden twee maal per jaar op de club afgenomen in de winter en voor de zomervakantie. Het dan (zwarte band) examen wordt landelijk afgenomen door examinatoren van de Taekwondo Bond Nederland (TBN). Hier kan men examen doen voor 1e t/m 7e. Het 8e en 9e dan examen kunnen alleen worden behaald in directe samenwerking met de Kukkiwon / World Taekwondo in Korea.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan een geup examen bij de club.
Voor het dan examen zijn de kosten op dit moment vanaf € 140,00 inclusief 1 herexamen en Kukkiwon diploma (t/m 4e dan). Dit examengeld dient overgemaakt te worden naar de TBN op het moment dat het door de hoofdtrainer ondertekende inschrijfformulier en nodige papieren zijn opgestuurd.

Om deel te nemen aan het club examen dien je uitgenodigd te worden door de hoofdtrainer. Dit zal alleen gebeuren als de nodige stof er goed in zit en er verwacht word dat men zonder problemen zal slagen. Voor het zwarte band examen dien je aan de hoofdtrainer bekend te maken dat je hier graag aan wil deelnemen en te zorgen dat je zelf tijdig alle nodige stukken gereed hebt en het inschrijfformulier tijdig laat tekenen door de hoofdtrainer. Deze zal alleen ondertekend worden als de hoofdtrainer denkt dat men zal slagen. Indien hij vind dat de kandidaat niet tijdig gereed zal zijn voor het examen dan zal men moeten wachten op het volgende examen.

Tagged under: examen,

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image