Taekwondo iets voor jou? Kom eens langs om te kijken. Of beter nog, kom eens meetrainen. Bij Taekwondo Centrum Alkmaar kun je twee proeflessen meetrainen, gratis en zonder verdere verplichtingen. Als kleding gebruik je dan bij voorkeur een (lange) trainingsbroek en een T-shirt, géén schoenen of sokken. Speciaal aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs! Kijk wel vantevoren even bij de agenda om te zien of er niet toevallig een vakantie, toernooi of examen is.

In principe is Taekwondo geschikt voor iedereen, dames en heren, jong en oud. Kinderen kunnen meedoen vanaf ongeveer 6 - 7 jaar.

Inschrijven

Als je besluit lid te worden van TCA dan vragen we je om onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Inschrijven kan op elk moment van het seizoen!

Inschrijfformulier

 
Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
(dd-mm-jjjj)
Geslacht ManVrouw
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaats
E-mail
Mobiel nummer
IBAN
(tbv incasso contributie)
Datum 1e training
(dd-mm-jjjj)
Vorige club
TBN nummer
Opmerkingen
Lidnummer
Klik op de knop verzenden om de inschrijving te versturen. U schrijft uwzelf of uw kind hiermee dus in als lid. Bij minderjarigen dient de inschrijving door de ouder/voogd te worden gedaan.
 
Door ondertekening gaat u akkoord met de bepalingen die gelden bij het lidmaatschap:
 • Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een contributiejaar en wordt stilzwijgend verlengd. Het contributiejaar loopt van 1 september t/m 31 augustus.
 • Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk (e-mail of brief) te gebeuren, met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 1 maand voor het verstrijken van het lopende contributiejaar.
 • De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd. De contributie bedraagt per jaar (leeftijd bij aanvang contributiejaar):
  t/m 13 jaar €80,-
  14 t/m 17 jaar €110,-
  Vanaf 18 jaar €140,-
  Indien men later in het contributiejaar lid wordt, is de contributie verschuldigd naar rato.
 • Indien meerdere gezinsleden lid zijn bij TCA geldt per gezinslid een korting van 10% op de contributie.
 • De inning van de contributie verloopt standaard via ClubCollect en kan worden voldaan met automatische incasso of iDEAL. Er kan daarbij ineens of in drie termijnen betaald worden (bij termijnen alleen automatische incasso). Indien u de contributie op een andere wijze wilt voldoen komen hier €5,- administratiekosten bij per betaling.
 • Indien u de contributienota na de vervaldatum voldoet, wordt de rekening verhoogd met €5,-.
 • Leden van TCA worden aangemeld bij de Taekwondo Bond Nederland. Hiervoor is ook een contributie verschuldigd (ca. €29- €39 per jaar). De bedragen zijn te vinden op www.taekwondobondnederland.nl.
 • Ieder lid van de vereniging neemt voor eigen risico deel aan de trainingen en/of wedstrijden en zal de vereniging niet aansprakelijk stellen voor eventuele ongevallen, of voor ontvreemding of beschadiging van persoonlijke eigendommen.
 • Tijdens de schoolvakanties (regio Noord) en offici€le feestdagen worden geen trainingen gegeven. Ook in de periode juli-augustus zijn er geen trainingen.