Menu

Coronavirus: TCA gesloten

UPDATE: 31-03-2020, 19:05

Tot dinsdag 28 april zeker geen taekwondo lessen, en mogelijk zelfs tot 1 juni. Dit zal rond 28 april bekend worden. Houd de website in de gaat voor het laatste nieuws.


Het wereldwijde nieuws over het Corona virus is u vast niet ontgaan. De laatste dagen zijn er veel berichtgevingen voorbij gekomen wat betreft preventiemaatregelen. Deze week zijn er al enkele grote toernooien afgezegd bij TBN. Dit waren vooralsnog geen redenen om lessen af te zeggen.

Vandaag heeft de Taekwondo Bond Nederland opgeroepen om alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepen en werkgroep bijeenkomsten af te gelasten. Zij volgend de richtlijnen van de NOC*NSF.

Wij als bestuur, nemen dit advies over en laten dit gelden voor alle sporten die beoefend worden binnen onze vereniging. Dit betekent dat Taekwondo Centrum Alkmaar vanaf vrijdag 13 maart gesloten is tot en met 31 maart 6 april. We houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelen of als de termijn wordt aangepast.

Voor meer informatie zie Aanvullende maatregel Rijksoverheid 15 maart 2020.

In het themadossier online themadossier coronavirus en sport staat de laatste actuele info omtrent het onderwerp coronavirus en sport.

Taekwondo Bond Nederland: afgelasting evenementen

Probeer zoveel mogelijk thuis je technieken en stukjes van de stijlvormen te oefenen, zo blijf je bij en kunnen we snel weer verder gaan waar we zijn gebleven.

Onze excuses voor het ongemak.

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image