Menu

Coronavirus: TCA weer gesloten

Corona update 15 december 2020

Tot dinsdag 9 februari zeker geen taekwondo lessen. Houd de website in de gaat voor het laatste nieuws.


UPDATE 12 januari 2021: Nu de lockdown is verlengd kunnen nog langer niet beschikken over de zaal en mogen we niet trainen. Zoals het er nu uit ziet is de eerste les op z'n vroegst woensdag 10 februari. Probeer zoveel mogelijk thuis te oefenen zodat je nog wel bij blijft met je technieken en vormen.

Wie het nieuws heeft gevolgd begrijpt dat we 5 weken geen les mogen geven in onze zaal. Als het goed is kunnen we 20 januari weer trainen met elkaar.

Tot zolang kan je zelf doortrainen en werken aan je technieken door bijvoorbeeld op onze site te kijken waar plaatjes en uitleg staat van de stapsparringen en ook filmpjes van alle stijlvormen. Altijd leuk!

Voor meer informatie zie: Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen).

In het themadossier online themadossier coronavirus en sport staat de laatste actuele info omtrent het onderwerp coronavirus en sport.

Taekwondo Bond Nederland: Nederland in Lockdown!

Probeer zoveel mogelijk thuis je technieken en stukjes van de stijlvormen te oefenen, zo blijf je bij en kunnen we snel weer verder gaan waar we zijn gebleven.

Rest mij om namens het bestuur en de trainers jullie allemaal fijne dagen te wensen en een goed, sportief en gezond nieuwjaar!

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image