Menu

Record aantal deelnemers van TCA

Tijdens de Open Hanmadang 2018 in Waalwijk zal Taekwondo Centrum Alkmaar met een record aantal deelnemers aanwezig zijn.

Door de resultaten met de stijlwedstrijden krijgt men steeds meer de smaak te pakken en dat is te merken aan het record aantal van 15 inschrijvingen voor de Open Hanmadang in Waalwijk op 20 oktoboer. Voor de laatste keer dat TCA met zo'n grote groep naar een toernooi ging moeten we even diep in het geheugen graven en dat was eind vorige eeuw toen er nog een grote groep wedstrijd vechters bij ons trainde. Deze groep is mid jaren 90 hun eigen scholen gaan openen en zo kwam het een beetje tot een stilstand wat wedstrijden betreft.

Stijl is hot!

Met een groeiend aantal deelnemers op de recentelijke stijl toernooien en mede door de laagdrempeligheid van de Hanmadang, er wordt immers niet geloot maar men mag zelf de vormen kiezen, levert TCA samen met Dojo 't Loo een groot deel van de deelnemers aan. De onderstaan de deelnemers doen mee in Waalwijk.

Individueel heren 18-30 c-klasse
Jimi (Dojo 't Loo)

Individueel dames 41-50 c-klasse
Bianca (Dojo 't Loo)

Individueel dames 12-14 b-klasse
Yuna

Individueel heren 12-14 b-klasse
Damian

Paar 12-14 b-klasse
Yuna & Damian

Individueel dames 15-17 b-klasse
Emma

Individueel heren 15-17 b-klasse
Finnean

Paar 15-17 b-klasse
Emma & Finnean

Team dames 15-17 b-klasse
Emma, Rinske (Enoch Martial Arts) & Fay (Taekwondo Nijverdal)

Individueel heren 41-50 b-klasse
Armand

Individueel dames 41-50 a-klasse
Elena

Individueel heren 41-50 a-klasse
Michael

Paar 41-50 a-klasse
Elena & Michael

Familie
Lema & Esmail
Keysha, Yuna & Ragchuel

Het leuke aan de Hanmadang is dat je ook als familie mee kan doen. Witte band, zwarte band, 3 jaar, 80 jaar, het maakt niet uit, alles bij mekaar en samen laten zien wat je kan. Zo zullen de familie Heere Gnade en familie Noor namens TCA mee doen aan deze leuke categorie.

Als je vaker naar toernooien gaat dan leer je mensen kennen en maak je misschien wel nieuwe vrienden. Emma zal met de Hanmadang samen met twee individuele concurenten als team mee doen, drie verschillende sportscholen samen als één Team Oost West naar de Hanmadang. Taekwondo Festival Spirit!

Het bestuur wenst iedereen veel succes.

Taekwondo Centrum Alkmaar

Trainingslocatie: Gymzaal van basisschool "De Fontein"
Heilooërdijk 136, 1814 LS Alkmaar
mail@taekwondocentrumalkmaar.nl

Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image
Sample Image